Tuotteet

Koristelistat ja puupaneelit kruunaavat lopputuloksen

Ovi-, lattia- ja kulmalistat viimeistelevät kodin. Sisustukseen käytettävät puupohjaiset koristelistat ja paneelit saat meiltä toiveesi mukaan joko puuvalmiina tai peittomaalattuna – jopa asennusvalmiiksi saakka.

Myös asiakaskohtaiset erikoisprofiilit ovat mahdollisia. Esimerkiksi entisöintikohteisiin valmistamme listat sisä- sekä ulkokäyttöön vanhojen mallien mukaan.

Jalkalistat

Kattolistat

Vanhan ajan tunnelmaa Gustav –tuoteperheen listoilla ja paneeleilla

Perinnerakentamisesta innostuneille saneeraajille ja näyttävyyttä hakeville rakentajille olemme kehittäneet ainutlaatuisen Gustav – tuoteperheen, joka huokuu vanhan ajan tyylikkyyttä ja arvokkuutta. Tuoteperhe koostuu toisiinsa nähden yhteensopivista paneeli- ja listamalleista.

Gustav –tuoteperheen listat ja paneelit

Koristelistat talon ulkoverhoukseen ja vanhan entisöintiin

Talon julkisivun koristamiseen meiltä löytyy listatuotteita aina kaidepuista ikkunoiden ja ovien koristelistoihin. Ulkokoristelistojen raaka-aineena käytämme kestävää männyn tai kuusen sydänpuuta.

Ulkokoristetuotteet pohjamaalataan tarvittaessa valmiiksi, jolloin puu saa heti suojan kosteutta vastaan. Pohjamaalaus helpottaa myös maalaustyötä asennuksen jälkeen.

Ulkokoristelistat

Vähittäismyynti

Vähittäismyyntimme palvelee yksityisiä rakentajia ja saneeraajia sekä pienissä että suuremmissa tarpeissa. Vähittäismyynnistämme löytyy kaikki yleisimmät listamallit joko puuvalmiina tai valkoiseksi peittomaalattuna.

Valmistamme myös talon ulkoverhouksen koristamiseen listatuotteita vastaamaan sekä talotehtaiden että muiden rakentajien tarpeita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

    Ota yhteyttä

    Avoinna

    ma - pe 8:00 - 16:30